Om os​

H.M. Montage begyndte tilbage i 1999, og har siden løst alle former for tømreopgaver for både private og erhvervskunder.

Vores kernekompetence er montage af fx køkkener og garderober, hvor vi har et tæt samarbejde med Svane Køkkener og desuden udfører mange specialopgaver, så skabene passer præcist.

​Erfaring, kvalitet og service

Hos os får du mange års erfaring med i prisen samt vores garanti for, at kvalitet og service er helt, som du forventer. Vi sætter altid en stor ære i at overholde aftalte tider og priser, samt i at rydde op efter os, så du blot skal nyde din nye indretning.

Primært monterer firmaet køkkener for private og firmaer i samarbejde med Svane Køkkener og HTH.​

Lad os varetage dit store projekt

Har du et større projekt, har vi en række håndværkere, fx elektrikere, murere, malere og VVSere, vi kan hente ind til at hjælpe. Det er folk, vi kender og stoler på, så du behøver kun tale med os, så sørger vi for alt fra koordinering af kalendere til, at den endelige kvalitet er 100 % i orden.

Vi kigger gerne forbi i hele Midtjylland og giver et uforpligtende og fair tilbud på din opgave.

Download produktblade fra Svane Køkkenet:

Indhent tilbud​

Lad os give et tilbud på dit næste tømrerarbejde

Du er velkommen til at kontakte H.M. Montage for at få et tilbud på din opgave. Send mig en mail, ring på 29 92 55 95 eller benyt formularen herunder.
​​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring os op​​

Telefon: 29 92 55 95

Send en e-mail​​

Firmainfo​

H.M. Montage

CVR: 25656903​​

Adresseinfo​

Linde Alle 5

8963 Auning​

Kontaktinfo​

Telefon: 29 92 55 95

E-mail: info@hm-montage.dk